onsdag 26 januari 2011

Onsdag 26/1

God kväll!

Ja, då var det besök på vårdcentralen under förmiddagen. Jag skulle göra en bladderscan. Tänk, vad mycket nytt man får lära sig. Det var i alla fall en undersökning med ultraljud.

Efter besöket tog jag vägen förbi hos Susanne. Hon hade önskat det. Hon blev antagligen nöjd när hon såg att det inte hänt mig något otrevligt.

Jag hann knappt komma hem förrän sköterskan från Karlstad, som jag pratade med igår, ringde. Hon hade fått resultaten och nu skulle hon be Filipstad skicka en kallelse för ett nytt prov om tre månader. Blodprovet, som jag tog igår var bra. Vad de tittade efter vet jag inte, men bra var det. Det är ju huvudsaken. Förr, när man fick telefon och det var skyddat nummer, var det alltid en säljare. Numera är det en sköterska eller läkare, ja så kan det ändras.

I kväll tittade jag på "Halv åtta hos mig". Även idag fanns det mat som man kan tänkas göra. Jag fortsatte med "Uppdrag granskning", där man granskade IKEA. För min del bryr jag mig inte ett dugg om vad huvudkontoret ligger och hur de lyckas placera sina pengar på bästa sätt. Jag betraktar företaget som svenskt och anser att Kamprad har gjort ett enastående arbete.Samtidigt spelade jag in matprogrammet, där man besökte Carl Jan Granqvist. Det var ett småmysigt program.

Tack för idag och god natt!

Inga kommentarer: