fredag 20 maj 2011

Fredag 20/5

God kväll!

Ja, då var veckans behandlingar avklarade. Nu återstår bara 38.
Jag infann mig 7:30. Det var tidig uppgång, som ni förstår. Vid denna tid var det mycket gott om parkeringsplatser nära ingången. Lade i pengar för drygt en timme. Kom in på behandling punktligt och 10 minuter senare var jag ute igen, då var hela proceduren genomförd, av med byxor och skor, inmätt på bädden och strålad på fyra ställen. Jag fick tidtabell för nästa vecka och då visar det sig att jag slipper åka dit på onsdag eftersom helvetesmaskinen får service den dagen. Hade gott om parkeringstid kvar och tog därför kaffe och smörgås, som en andra frukost, innan jag fortsatte hemåt.

När jag kom hem fick jag besök av Birgit. Fick då veta att mer än mitt modem hade fått sitt när åskan gick häromdagen. Mitt modem ligger förresten kvar i hallen, glömde det när jag åkte till Karlskoga. Fixade lite kaffe innan hon försvann, samtidigt som posten kom.

Jag körde igång med den stora och tråkiga rabatten. Nu får jag lida av att jag förra sommaren slarvade med den. men jag skyller på takläggningen och all målning som jag gjorde då.

Gick ner till sjön och kunde konstatera att, som jag förmodat, de båda måsbona med sina ägg hade spolats av stenarna. Det dröjer säkert inte länge förrän de gör ett nytt försök.

Ha en fortsatt bra kväll och god natt!

1 kommentar:

Lotta sa...

Hej! Så skönt att det är nedräkning :) OCH ja du har full förståelse av alla att rabatten blev lite eftersatt som du slet förra sommarn :)) och med byggnadsställningar och allt så minskar faktiskt lite ogräs i synfältet ;) Många kramar