söndag 22 maj 2011

Söndag 22/5

God kväll!

Igår, när jag inte kunde hitta något intressant på tv:n, gick jag och la mig redan kvart över elva. Brukar annars vara uppe till tolv -halvett. Jag vaknade till vid två-tiden och då hörde jag ett motorbuller som gjorde att jag gick till fönstret och tittade. Då såg jag blåljus och en massa bilar vid Kråkåsen. Det ligger rakt framför min huvudingång, ca ett par hundra meter bort. Jag såg också en massa rök mot skyn. På morgonnyheterna fick jag sedan höra att branden hade börjat redan vid 12-tiden och att man funnit en död samt två som hade förts till lasarettet.
 Här syns resterna vid branden. Huset bestod av fem lägenheter och var från brukets storhetstid, då det användes till arbetarbostäder.
När jag gick förbi dammen skrämde jag upp ekorren som drack vatten. Han skyndade sig upp i trädet och satt och tittade på mig.

Under eftermiddagen gjorde jag lite trädgårdsarbete innan jag avslutade och tog en tur till Thomas. Han fyllde år för en vecka sedan och blev lite sent uppvaktad. Det blev kaffe där Laila och Martin med tjej också deltog.

Nu skall jag se Mästarnas Mästare och önskar redan nu God Natt!

2 kommentarer:

Susanne sa...

Vilken fin bild på ekorren. Du har tur med dina djurbilder. Kramiz

S-O Svensson sa...

Det är inte tur!