tisdag 24 maj 2011

Tisdag 24/5

God kväll!

Idag skulle jag inte vara i Karlstad förrän 13:15 och därför hann jag plantera tomatplantan jag fick igår och dessutom stryka och plocka undan tvätt innan jag duschade och gav mig iväg. Det var en väldig blåst och i radion varnades det med jämna mellanrum om träd som låg över vägen.

Även idag kom jag in lite tidigare och jag låg bra till för att vara i Filipstad till 15.00 och ta blodtrycket. Fick veta att mina värden var bra men att jag måste dricka mer. Hur de nu kan se att jag inte dricker ett par liter om dagen. Stannade och tog en räksmörgås och kaffe, det fick bli dagens lunch, innan det bar iväg till Filipstad.

Kom fram i god tid innan mätningen gjordes, och som väntat var det bra, 140/70 och puls 56. 
Provstartade åkgräsklipparen efter laddningen och nu är det bara att börja klippa. Tog en tur runt tomten för att se om något trä hade blåst ner i den starka vinden. Mycket riktigt, där låg det ett som gått av på mitten. Det är rejält stort, så nu finns det en hel del att såga i.

Ikväll stannade jag inne och lagade mig ett rejält mål mat. När jag sätter mig framför tv:n dröjer det därför inte lång stund innan Svensson har slumrat in.

God natt!

1 kommentar:

Susanne sa...

Härligt att ditt blodtryck var så bra. Nu får du bara försöka att komma ihåg att dricka lite mer. Kramiz