söndag 15 maj 2011

Söndag 15/5

God kväll!
 I förmiddags hade vi besök av Pelle som tydligen hittat något intressant i busken.
 Vid 13-tiden anlände vi till Karlstad för att fira Åsa och Markus som haft sina födelsedagar för ett tag sedan. Vi mottogs med lunch. Före avfärd avslutades besöket med kaffe och tårta.

Vi tog vägen via Braåsen för att gratulera Thomas, som hade sin födelsedag idag. Där var det tomt och vi fick sedan höra att vi kom 10-15 minuter för sent för att träffa honom. Så går det om man inte ringer och förvarnar.

                                   
På vägen från Thomas började det regna, men ganska snart höll det upp och solen tittade fram igen. Det blev så fint väder så vi gjorde vår första korvgrillning för säsongen.

Under kvällen spelade vi in Mästarnas Mästare och tittade på finalmatchen mellan Sverige-Finland. Under två perioder gick det ganska bra. Visserligen fick Finland in 2-1 när det var sju sekunder kvar av andra perioden, men det såg i alla fall positivt ut i spelet. I tredje gick det helt snett och Finland vann med 6-1. Man hade kunnat ge flera svenskar assistpoäng efter stora missar och inte en tackling under hela perioden.

Det är bara att säga God Natt!

Inga kommentarer: