fredag 13 maj 2011

Torsdag 12/5

God middag!

Inlägget, som jag skrev i går, försvann helt och det har inte varit möjligt att komma in på bloggen av någon, för mig, okänd anledning.

Jag hade i alla fall tänkt gympa som vanligt igår, men eftersom jag haft en diskussion med sköterskorna under tisdagen, där de tyckte att det var för hård träning avstod jag. Det är viktigt att guldkornen inte flyttar på sig för kommande behandlingar och nu är ju allt orienterat.

Var inne hos tandläkaren, som jag hade tid hos sedan ett år tillbaka.Sköterskan ringde någon timme innan och ville att jag skulle komma till 11.00 istället för 10.00 eftersom det kört ihop sig för dem. Det gjorde att han bara hann med undersökningen. Jag hade en plomb som lossnat och den får han ta senare eftersom jag var tvungen att vara på Rotary. Om de får någon avbokning innan jag skall strålbehandlas ringer de i annat fall ringer jag när jag vet tiderna.

På Rotary hade vi besök av Ingela Palmkvist, VD för Recipharma AB, ett läkemedelsföretag. Hon informerade om företaget och deras utveckling samt berättade om hur mycket falska läkemedel som säljs via nätet.

Ha en fortsatt bra dag!

1 kommentar:

Susanne sa...

Hejsan ! Jag läste ditt torsdagsinlägg igår. Däremot kunde jag inte gå in och kommentera. Jag hade tänkt skriva att jag tyckte du var klok som lyssnade på sköterskorna. Ha det gott. Kram