fredag 14 november 2008

Fredag 14/11

God Kväll!
Som vanligt på förmiddagen är jag inne och tittar på mail och ser hur fondkurserna står. Passar också på att titta på Aftonbladet och Expressen. Fick då se att det var en brand i Santa Barbara, där Sofia vistas just nu. Hon hade också skrivit ett mail och berättat om detta samt talat om att det inte var någon fara för dem. Ikväll ringde hon upp mig och berättade hur det var. Det är en massa riktigt fina hus som brunnit upp. Det är många filmskådespelare och liknande som bor där. Det är alldeles svart av sot och varmt. Många har evakuerats och de följer på TV:n hur det går. Än så länge är det inga problem för dem.
Annars var det ett grått och trist väder. Jag hade tänkt att fixa lite ute, men det fick vara. Jag plockade istället ihop en del tvätt som behövde tvättas.
Jag åkte in till Filipstad och åt lunch och därefter till Susanne med tidningar. Fick ytterligare en kopp kaffe efter maten. Åkte sedan till ICA. Mina fåglar äter så jag måste köpa solrosfrön var och varannan dag.
På eftermiddagen när jag kom hem har jag inte gjort något speciellt. En vända till kyrkogården samt läst en del papper och tidningar som legat här.
Jag har också sett matchen Mora-AIK. En match som AIK vann. Samtidigt var Bofors i Sundsvall och vann med 4-3. De börjar sakta krypa uppåt i tabellen.
Nu ser jag en västern, men har tagit paus för att skriva dethär.
Ni får ha en fortsatt bra dag och jag önskar God Natt!

Inga kommentarer: