lördag 1 november 2008

Lördag 1/11


Allhelgonadagen och minnesgudstjänst i Kroppa kyrka för de som avlidit senaste året. Vid gudstjänsten, för att hedra Anita, deltog Thomas, Carina, Stefan, Emma och Samuel, Marina, Eddie och Jennifer, Lotta, Elisabeth och undertecknad. Efter gudstjänsten, som höll på en dryg halvtimme, samlades vi vid graven och ytterligare en del ljus tändes. Efter detta gick vi hem och avslutade eftermiddagen med kaffe och smörgåstårta. Det har varit en trevlig och fin eftermiddag trots att många minnen väller fram och gör att man känner sig ledsen.
Under dagen har jag inte gjort så mycket idag. Jag tog en promenad på förmiddagen och avslutade med att titta till graven där jag bytte ut ett ljus som slocknat.
Elisabeth skulle komma vid tvåtiden och det var meningen att vi skulle ta en fika, men jag föreslog en lunch eftersom jag fått fram recept på en fiskgryta för två. Efter vad hon sa var den klart godkänd och det blev även över till lunch för mig i morgon.
Nu får resten av kvällen bli TV-tittande.
Jag tackar er för att ni ville komma och minnas Anita tillsammans med mig och jag önskar er God Natt, när det är så dags.



2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej pappa!
Vad fint det är vid Anitas grav. Vi tände ljus igår kväll och tänkte mycket på henne När vi kommer till Filipstad nästa gång ska vi åka en sväng till graven också, det var ju länge sen sist.
Må så gott, vi tänker lite extra även på dig ihelgen!
kram Åsa

Anonym sa...

kramar!