onsdag 19 november 2008

Onsdag 19/11

God Kväll!
Efter frukosten passade jag på att städa badrummet.
Strax efter 12 åkte jag in till Filipstad. Passade på att tanka till årets lägsta bensinpris, 10,59. Om man nu kan kalla det billigt. Åkte till blomsterhandeln och köpte en bukett till Sofie, som fyllde 21 år. Samtidigt började det falla snöflingor. Åkte vidare till ICA för att handla lite smått. Sprang på en isfläck och dröste i backen på nolltid, lika snabbt upp igen. Tur att man är vältränad och inte tog någon större skada. Lite öm på vissa ställen bara.
Åkte till Susanne för hon och jag var bjudna till Sofie på lunch. Hon hade gjort fläskkotletter i ugnen. Det smakade väldigt bra. Till dessert blev det vit kladdkaka med kaffe. Hon hade lyckats bra med maten och hon hade väldigt städat och fint.
När jag kom hem ringde jag till den som varit sekreterare på vårt årsmöte om Sälenhuset och efterlyste protokollet. Det visade sig att han inte hunnit få iväg det ännu trots att det snart är en månad sedan. Vissa måste jagas.
Vid 18-tiden kom Elisabeth och vi åkte till Karlskoga och såg Bofors-Mariestad. Bofors vann till slut med 3-1 i en av de sämre matcher de spelat hemma i år.
God Natt på er!

Inga kommentarer: