tisdag 4 november 2008

Tisdag 4/11

God Kväll!
Förmiddagen ägnade jag åt att leta fram Anitas luciaprogram. Jag hittade det både i maskinen och i ett brev med kopia på förra årets version.
Jag gjorde också skattedeklarationen för Invest, det är snart dags att skicka in den.
När jag gjort pappersarbetet klart gick jag ut och blåste bort löv som samlats på infartsvägarna.
Åkte in till Filipstad och åt lunch. När jag var färdig och på väg ut träffade jag Karl-Erik och Solweig De har flyttat in i Filipstad nu och jag lovade att hälsa på dem någon dag.
Tänkte först fortsätta med något utomhus, men eftersom jag skulle till Karlstad lite senare passade jag istället på att stryka upp den tvätt som var från förra veckan.
Vid halvfemtiden åkte jag till kyrkogården och såg till att ljusen lyste. Jag har räknat med att minst ett ljus alltid skall brinna fram tom mars. Härifrån fortsatte jag till Karlstad. Jag var bjuden på en träff med Banco fonder. Under ca en timme fick vi information om deras produkter samt syn på aktieläget. Kort kan man säga att de räknar med att botten i stort sett är nådd. De tror att kursen kan gå upp och ner ett bra tag än och det bästa är att ligga still och avvakta om man inte vill chansa. Man skall inte sälja nu utan vänta på uppgången. Efter detta var det dags för middag, en förrätt, varmrätt samt kaffe.
Nu återstår nyheter, sport samt lite om valet i USA.
God Natt på er!

Inga kommentarer: