torsdag 13 november 2008

Torsdag 13/11

God Kväll!
Torsdag = tidig morgon med gympa. Efter träningen åkte jag till Svensson-Björndahl för att fördriva någon timma innan det var dags för Rotary. Det var bara Emelie som var hemma. Jag lämnade henne lite tidigare än vad jag brukar för att göra några ärenden.
Dagens Rotaryprogram fylldes av Niklas Lagerstam. Han berättade hur han hade startat festivalen PIP, Putte i Parken, och också hur han hade börjat med nästa års upplaga. På sikt räknade han med att denna i Karlskoga inom några år skulle vara bland de fem största i Sverige.
Jag var hemma någon timma innan det bar iväg till Karlstad. Jag skulle träffa min kontaktman på Nordea och gå igenom Invests och mina placeringar. Vi gjorde bara några små förändringar. När vi var klara gick vi till Harrys och tog en hockeymeny bestående av för-, varmrätt samt kaffe. Där fick vi också biljetter till hockeybussen. Halv sju gick den och vi var framme i god tid till matchen mellan Färjestad och Skellefteå. Matchen var ganska trevlig, men onödigt spännande i sista perioden. Färjestad vann en efterlängtad seger med 5-2.
Nu är jag ovanligt pigg och därför får det bli en macka och lite TV före läggdags.
Jag önskar God Natt!

Inga kommentarer: