lördag 8 november 2008

Lördag 8/11

God Kväll!
Återigen en grå och trist dag. Började dagen med att åka ut med en faktura, som kommit till Anita, men gällde Filipstadsbygdens OK. Hade också tagit kopia på förra årets program till luciafirandet som jag lämnade till Susanne Bjurbäck.
Sjöbergsgrabben, som varje år brukar få träd att elda med, kom på förmiddagen och tog ner tre träd. Han har även hunnit köra hem två av dem. Resten gör han antagligen i morgon. Det verkade som att han var nöjd med dessa i år. Vi har även sett ut en del andra, men de ville han vänta med till nästa år.
Jag tittade på hockeymatchen Sverige-Tjeckien. Jag hade tänkt åka in till Filipstad och äta men pga matchen fixade jag lite egen mat idag. Sverige spelade bra i de två första perioderna och ledde med 1-0. I tredje kunde man tro att det var ett helt annat lag. De var helt underlägsna och Tjeckerna vann matchen med 4-1.
Det var mörkt tidigt idag och vid 4-tiden gjorde jag min dagliga tur till Anita. Båda ljusen brann fint så jag behövde inte byta något. I år tycker jag det verkar som att det är mycket fler ljus på gravarna än under förra året. Kanske det är så att fler har tänt nu mellan allhelgonadagen och julen. Förra året som jag jämför med var ju från februari tom mars.
Tänk! Telefonen ringde och jag skvatt till. Det var Stefan som hörde av sig och pratade bort en god stund. Bara trevligt att få ett avbrott i tristessen.
Har ikväll sett på "dansbandskampen". Jag säger bara:"Tacka vet jag Sven Ingvars och The Refreshments". Nu får resten av kvällen bestå av nyheter och någon film innan kvällen övergår i natt!
God Natt på er!

Inga kommentarer: