måndag 10 november 2008

Måndag 10/11

God Kväll!
Idag var det ingen punktering eller något annat som hindrade mig, utan jag kom fram till träningen i god tid. Jag var ju tvungen att förklara flera gånger varför jag inte kom. Vi var bara sex stycken idag inklusive instruktör. Som vanligt blev det ett hårt och svettigt pass.
När jag kom hem började jag jobba med Sälenstugans bokföring. Vårt bokföringsår börjar 1/10 och därför var jag tvungen att skapa ett nytt verksamhetsår innan jag kunde börja med själva bokföringen. Allt ligger i Anitas maskin och programmet är inte det som jag använder för KAPRO. Tyvärr kunde jag inte hitta någon instruktionsbok, så det tog ett tag innan det blev bra.
Jag tog en paus och åkte in för att äta lunch. Karl-Erik och Solweig kom samtidigt så vi slog oss ner tillsammans. Vid ett bord vid sidan om oss satt lille Simon med en tjej. Det var inte den mörka Linn. Jag tänkte fråga hur man kan få 10 min. utvisning, men han försvann innan jag hann ställa frågan.
När jag kom hem fortsatte jag och färdigställde bokföringen för oktober månad.
För övrigt har det varit besök vid kyrkogården, där jag tänt ett par ljus som slocknat, någon timmas telefonsamtal samt lite slötittande på TV. Det blir någon timme ytterligare innan jag kryper till sängs.
God Natt på er!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hejsan !
Simon hade slagit klubban i sargen. Det fick han tio minuter för.
Kram Susanne