fredag 25 mars 2011

Fredag 25/3

God kväll!

Nu är våren på väg! Igår såg jag tofsvipan på Gelleråsgärdet. Under några dagar har jag haft ett flertal koltrastar vid fågelbordet och idag kom det även några bofinkar. Igår var det också ett svanpar vid Prästbäcken.

Idag var första gången på två veckor som vi åkte ut och åt lunch, som vanligt fick det bli Louise.
 Under eftermiddagen pulsade Gudrun ner till sjön.
I eftermiddag/kväll fick det bli våfflor på "Våffeldagen".

Telia är fantastiska! När jag ringde och felanmälde telefonen meddelades jag om att det normalt tar tre arbetsdagar att få felet åtgärdat. När jag ringde en vecka senare skulle det vara klart på måndag eftermiddag. Nästa gång fick jag beskedet , samma eftermiddag eller senast förmiddagen därpå skulle det komma en tekniker. När jag i bloggen för några dagar sedan skrev om det fick jag en kommentar från Telias kundtjänst, som jag svarade på, och dagen därpå fick jag ett mail där det sades att det samma eftermiddag skulle vara åtgärdat. Tror någon att det är åtgärdat? Nej! Dessutom, idag ringde Birgit på sin mobil och kollade om jag hade telefon. Nu hade flera på gatan blivit utan!! Är det ovilja eller inkompetens? På måndag har det gått fyra veckor sen anmälan.

God natt mina läsare!

1 kommentar:

Lotta sa...

Hej! Skönt att du är i "farten igen:) nu blir det kanske fart på telia, då de uppenbarligen läser din blogg hahaha :) Men detta är ju faktiskt inte likt dom så konstigt är det,,, och att du inte hört något heller,,, Ja hoppas det löser sig snart
Kramar och ha en bra dag