söndag 27 mars 2011

Söndag 27/3

God kväll!

Jag gick upp vanlig tid i morse efter vintertid. Det gjorde att när jag ställt om klockorna, de som inte sköter det själva, ätit frukost och tagit en kortare promenad samt ätit lunch hade tiden rusat iväg och det var dags att sätta sig framför tv:n och se 4:e hockeymatchen i semifinalen.

Som väntat vann Färjestad sin fjärde match och är klara för final. Jag tycker dock att de gjorde det onödigt spännande genom att slå av på takten och bevaka ledningen alldeles för tidigt. Vilka som blir motståndare är ännu så länge oklart eftersom det står 2-2 i matcher mellan Skellefteå och Luleå.

Under kvällen har det också varit tv. Det började med "Mästarnas mästare", ett, för mig, intressant program. Det är intressant att se filmklippen från deras aktiva period. Ofta har man glömt bort vad många av dem har gjort eftersom det är några år sedan.

Till slut var det tredje filmen, baserade på Stieg Larssons böcker, "Luftslottet som sprängdes". Jag har sett de tre och inte slumrat in en enda gång och det tyder på att jag har tyckt att de varit bra.

Det har varit riktigt vårväder idag. Det började med sol och under eftermiddagen kom det snö. Det hade varit en fördel om det varit mildare och blötare snö för då hade isen på gårdsplanen lättare luckrats upp.

God natt!

Inga kommentarer: