tisdag 8 mars 2011

Tisdag 8/3

God kväll!

Hela förmiddagen gick åt till tvätt och städning. Det var ett bra tag sedan jag ägnade mig åt detta och det var behövligt.

Sedan fick det bli VM i skidskytte och det var halvbra, bäste svensk kom femma. Därefter var det sen lunch på Louise. Fortsatte till ICA för att fylla på förråden.

Eftersom jag kvällen före operation skall ha en spruta med blodförtunning åkte jag till Marina och fick den. I morgon skall jag ha ytterligare en och därefter varje kväll i 14 dagar. Det är meningen att jag skall ta dem själv efter att ha sett hur det går till. Det tror jag inte blir något problem. Innan sprutan blev jag bjuden på mat. Det är det sista jag skall äta till i morgon eftermiddag.

Gudrun ringde när jag kom hem och hon kommer att hälsa på. Hon kommer till Karlskoga med buss på torsdag klockan 15:10. Jag räknar med att kunna hämta henne då, om inte, får jag skaffa någon annan chaufför.

Jag kom hem från Karlskoga så att jag kunde se de två sista perioderna mellan Färjestad-Brynäs i slutspelet. Matchen vann de med 7-3. Det blir troligen tuffare match i Gävle.

God natt!

Inga kommentarer: