tisdag 22 mars 2011

Tisdag 22/3

God kväll!

Även idag var det en solig och fin morgon. När jag gick genom tv-rummet och solen sken in såg jag hur dammigt det hade blivit. Jag var därför tvungen att göra ett riv över.

Gick samtidigt och retade upp mig på Telia. Jag hade felanmält telefonen den 28/2 och därefter ringt två gånger och stött på. Första gången, en fredag, sa de att den skulle vara klar på måndagen. Nu hade det gått ytterligare en vecka utan att det var åtgärdat. Efter att, som vanligt, ha hamnat i telefonkö med nr 20-30 med en halvtimmes väntan kom jag fram till en tjej. Det dröjde inte länge förrän vi hamnade på kollisionskurs, men det slutade i alla fall med att hon lovade att det skulle komma en tekniker senast i morgon förmiddag.

Tittade efter vad jag hade som kunde bli dagens lunch. Hittade ett blomkålshuvud och det fick bli en soppa med ett par ostmackor. Det smakade bra, helt utan recept, och kan bli en förrätt vid tillfälle om man piffar till den med någon persiljekvist eller liknande.

Birgit ringde. Hon var alldeles förtvivlad. Hon hade hört ett brak och när hon tittade ut hade plasttaket över altanen ramlat ihop. Hon har haft lite otur, den gamla tanten. Först gick frysen sönder, sedan fick hon byta ut spisen och nu taket.

Jag hade fått en inbjudan till öppet hus hos Lars-Göran Hellman. Han har gjort en renovering av köket och har bjudit in grannarna för att visa upp det och bjuda på lite mat och dryck. Eftersom han väntade på svar idag ringde jag upp honom. Han var på väg från Karlstad och har samma problem som jag. Han opererades för fyra år sedan.

Med glädje har jag sett första semifinalmatchen mellan Färjestad-AIK, där Färjestad knäppte AIK på fingrarna med en 2-1 vinst. Nu skall jag se förlängningen mellan Skellefteå-Luleå, där det står 3-3.

God natt!

2 kommentarer:

Telia Kundservice sa...

Hej!

Jag heter Fredrik Rasmusson och jobbar på Telia Kundservice.

Det är tråkigt att läsa om dina problem med telefonen.

Om du fortfarande inte fått telefonen att fungera så får du mer än gärna kontakta mig via länken nedan så ska jag undersöka vad som har blivit fel.

Ha en härlig vårdag!

Med vänlig hälsning

Fredrik Rasmusson, Telia Kundservice
http://proof.telia.se/enkatpoll.asp?ProofID=15515

Lotta sa...

Att Telia kollar kundernas bloggar :)) fantastiskt ;)