tisdag 29 mars 2011

Tisdag 29/3

God kväll!

Under förmiddagen fick jag telefonsamtal från Tommy Adam. Han hade sett att jag hade varit utan telefon en längre tid och skulle höra om den hade kommit tillbaka. Jag kunde bara bekräfta att det idag var 4 veckor sedan jag anmälde felet och att det inte var åtgärdat. Det märks ju inte när de ringer eftersom den fasta är vidarekopplad till mobilen.

Idag kände jag för att åka in till Louise och äta lunch och få se andra än mig själv. När jag kom dit var det nästan tomt. Det var bara pensionärsbordet, dit hör inte jag, samt ett par strögäster som satt där. När jag var nästan färdig kom en av närmaste grannarna, Jutendahl. Då fick jag veta att det hade brunnit i Nykroppa under förmiddagen. Det var en lägenhet i stiftelsens hus vid COOP som hade brunnit. På vägen hem hörde jag på nyheterna att två personer hade körts till Karlskoga lasarett. En hade brännskador och den andre rökskador. Det hade han fått när han försökte hjälpa den första ut ur lägenheten. Det var oklart om vad som hade startat elden.

När jag skulle lämna Filipstad kom Susanne till bilen. Hon hade sett mig gå mot den när hon skulle in och köpa en nyutkommen bok. Det blev en liten pratstund med dotera innan jag återvände hem.

I kväll har jag ringt och gratulerat Lillemor Nyberg, som fyller år. Hon är lika fullbokad som vanligt och lever ett hektiskt liv.

För övrigt har det varit både fotboll och ishockey. I fotboll vann Sverige knappt över Moldavien med 2-1 och i ishockey har Skellefteå nu 3-2 i matcher mot Luleå efter seger med 2-0.

God natt!

Inga kommentarer: