måndag 7 mars 2011

Måndag 7/3

God kväll!

Tydligen blev jag sliten av 5-milen igår. Somnade bums när jag kröp till sängs 24.00 och vaknade inte förrän klockan ringde 5.00. En dag då jag gärna legat kvar, men eftersom det var sista gympapasset på ett par veckor drog det mer.

Under förmiddagen kom Leif, snickaren, på ett spontant besök. Han har sålt företaget, men han jobbar fortfarande kvar hos den nya ägaren, men inte i samma utsträckning som tidigare. Det blev lite förmiddagskaffe och jag fick veta att de reser till sonen i USA på ett 4-veckorsbesök. Sonen arbetar där under 18 månader för ett danskt företag, där han är anställd.

Idag tittade jag på första slutspelsmatchen mellan HV71-AIK. Helt överraskande ledde AIK med 4-0 efter två perioder. De lyckades hålla undan och vann med 4-2. Vem kunde tro det?

Min äldsta dotter ringde mig ikväll och funderade på hur jag skulle klara mig hemma efter operationen utan hjälp. Nu har jag lovat att kolla upp om jag får hit Västeråsdamen. Hon har frågat tidigare om hon skulle komma, men jag har väl inte givit något direkt svar. Jag har räknat med att köpa hem mat så att det finns och eftersom jag skall kunna åka hem samma dag ser jag inte något större problem. Jag har ju aldrig tidigare varit utsatt för någon operation, så jag kanske har fel.

God natt!

Inga kommentarer: