torsdag 24 mars 2011

Torsdag 24/3

God kväll!

I morse hade jag klockan ställd på väckning 5.00. Jag hade tänkt att köra en normal torsdag. Låg dock kvar i sängen till strax efter halv sex. Jag skulle inte köra gympan utan åka in till det var dags för frukosten. Kompisarna blev glatt överraskade när jag dök upp och en av dem hade blivit utsedd till att ringa och höra hur jag hade det. Nu slapp han det.

Jag fortsatte sedan till Tedenrud, där det var full fart på att byta ut alla fönster. De hade kommit igår och skall vara färdiga i morgon. Då har alla fönster på två våningar och källare bytts ut. Det gjordes helt utan att kompletteringsarbete runt fönstren måste göras. Det är onekligen lockande att göra detsamma för att slippa målning av fönster plus att det är betydligt enklare vid fönstertvätt. Men det får vara, åtminstone tills vidare.

På Rotarymötet var det en stor skara medlemmar och föredraget hölls av Liedholt, som höll ett egoföredrag och berättade om sin tid inom Bofors. Det var intressant och gjordes på ett mycket medryckande sätt.

Någon timme efter att jag kommit hem kom Gudrun i sin lilla röda bil. Vi gjorde en tur till Filipstad och ICA innan vi bänkade oss framför tv-matchen AIK-Färjestad. Som tur var vann Färjestad matchen och leder nu med 2-0 i matcher. Det hade inte varit så roligt om AIK hade vunnit eftersom Gudrun höll på dem.

God natt!

Inga kommentarer: