onsdag 19 oktober 2011

Onsdag 19/10

God Kväll!

En mulen höstdag. Som vanligt blev det en lång frukost med tidningarna innan jag tog mig för att göra i ordning 8 mappar till lördagens årsmöte.

Idag åkte jag in till Louise och åt stekt strömming med mos. Fortsatte sedan till Janne och Monica och fick eftermiddagskaffet. Det blev ett långt uppehåll där vi bl.a. diskuterade hantverkarnas syn på att serva kunderna.

När jag kom tillbaka till Nykroppa åkte jag upp till handelsträdgården och köpte ljung till några krukor på trappan. Köpte också till Anita, men de planterar jag under nästa vecka. Jag var inte säker på att de hade öppet eftersom de har handeln till salu, men de kör under hösten och sen skall de avsluta även om de inte har någon seriös spekulant ännu. Just nu säljer de ut perenner och annat med 25% rabatt, om det är någon som är intresserad att förse sig.

Såg på text-TV:n att Bofors fick stryk av Leksand i kväll. Såg också på nätet att KHC vann över Arvika med 3-2. Matchen slutade 2-2 och förlängningen blev mållös och Sammy hade lagt in sin straff och avgjort matchen.

God Natt!

Inga kommentarer: