tisdag 4 oktober 2011

Tisdag 4/10

God Kväll!

Vid lunchtid var jag inne i Filipstad och uppvaktade äldsta dottern, som fyllde år. Hon bjöd på mat och kaffe med kaka och dessutom tårta, så jag kände mig mer än mätt.

Dessförinnan hade jag hunnit med att klippa gräsmattorna, som var kvar i den senaste omgången. Detta var antagligen sista klippningen i år, såvida det inte blir varmt och gräset skjuter fart igen.

Idag fick jag kallelse till urologen i Karlstad. Nu blir det tätt mellan besöken. Det verkar som de räknar med att ta bort katetern och att jag istället skall använda engångs och tömma själv. Jag fick i alla fall en broschyr på detta. Jag känner en kille i Karlskoga, som har det så, och han tycker att det fungerar bra. Det låter lite läskigt, men det är väl bara att prova.

Stefan ringde på eftermiddagen och glädjande fungerade telefonen igen. Den har sprakat så att det inte gått att höra från något håll, men helt plötsligt var den OK igen. Jag blir inte klok på den.

Under kvällen har jag varit på styrelsemöte i Rotary och hörde på hemvägen hur Färjestad vann med 3-2 över Frölunda efter straffar.

God Natt!

Inga kommentarer: