onsdag 5 oktober 2011

Onsdag 5/10

God Kväll!

Ett skapligt arbetsväder gjorde att jag körde igång motorsågen och började såga upp den björk som blåste ner i somras. Eftersom det är stenigt och mycket ojämnt tar jag mig inte fram till björken med 4-hjulingen utan jag får bära de kapade bitarna en bra bit. Nu sågade jag upp en del och sedan lastade jag kärran. Det känns lite lättare när man kan variera jobbet.

När det var dags för lunch åkte jag till Filipstad och Louise, det blev stekt fisk. Jag skulle ändå in eftersom jag var tvungen att tanka bilen till morgondagens resor. Tog även vägen förbi ICA och fyllde på matförrådet både för mig och de små fåglarna. Tittade in en snabbis till Susanne, som var på väg att åka till Karlskoga för att titta på KHC, som möter Grums i kväll.

När jag kom hem passade jag på att putsa det sista fönstret som hade väntat ett bra tag nu, d.v.s. sovrumsfönstret. Nu lär det dröja ett bra tag innan jag tar mig an detta igen.

Ikväll blir det "Bron". Samtidigt spelar jag in matprogrammet med Per Morberg. I dag har han kommit till Värmland på sin resa.

God Natt!

Inga kommentarer: