fredag 24 februari 2012

Fredag 24/2

God Kväll!

Eftersom jag hade varit och tittat på en dammsugare i början av veckan och den som jag tyckte verkade bra, skulle kommit hem igår, åkte jag in till affären. Eftersom den gamla fortfarande fungerade tillfredsställande var det inget krav på att skaffa en ny. Det känns ändå lite roligare med nya verktyg, även om det bara är en dammsugare.

När jag ändå var inne i Filipstad gick jag till Louise och åt lunch. Det var längesedan jag var där. Det har blivit mycket hemlagat och har jag haft besök under helgen blir det en massa rester. Det smakade i alla fall bra och det var tydligen många som tänkt som jag eftersom det var mer eller mindre fullt.
 När jag kom hem körde jag igång den nya dammsugaren. Jag började i hallen. Som vanligt satte jag den på max sug. Det gick inte för hela mattan lyfte sig då. Satte den på medel och då gick den så tyst så jag var tvungen att känna om det var något sug. Jag kan säga att jag var nöjd med köpet.
För ett bra tag sedan vann jag en kapselmaskin. Kapslarna har jag köpt från webbshopen på Löfbergs Lila. Jag brukar använda detta kaffe när jag är ensam och bara skall ha en kopp espresso eller bryggt. Hade fått erbjudande att köpa 6 kaffekoppar för 6 kronor. Eftersom det var dags att beställa kaffe tog jag även erbjudandet, en krona koppen är ju billigt. Hämtade paketet och här syns kopparna.

Nu skall det bli Skavlan.

God Natt!

1 kommentar:

Susanne sa...

Bra att du unnade dig en ny dammsugare. Städningen går ju lite lättare med bra verktyg. Muggarna såg fina ut.Kramiz