lördag 11 februari 2012

Lördag 11/2

God Kväll!

När jag i förmiddags åkte in till Filipstad för lite inköp fick jag se varför de hade plogat en lång, bred väg på sjön. Jag hade för någon vecka sedan nämnt detta och gissat att det var avsett för bilkörning. Nu såg jag att det var en landningsbana för flygplan. Jag tänkte först vända för att hämta kameran, men jag fortsatte mot stan.

Efter besök på ICA tittade jag in några minuter hos Sten-Åke och Susanne och fick med mig passen, som behövs när jag skall in till resebyrån på måndag och betala USA-resan.

När jag kom tillbaka till Nykroppa var de tre flygplan, som jag tidigare sett, borta.

När jag senare hörde surr i luften tittade jag ut och såg att det stod fem plan parkerade på sjön. Då fotograferade jag ett par av dem. Varför de var där har jag inte aning om.
Under tiden som jag gjorde en kladdkaka, eftersom en del av ungarna kommer hit i morgon eftermiddag, tittade jag på 30 km masstart för herrar. Senare på eftermiddagen blev det hockey, Sverige-Ryssland.

Jag har tittat en del på melodifestivalen och idag tyckte jag att det var bättre melodier än förra veckan.

Nu skall jag försöka komma i säng och sova några timmar för i morgon skall jag upp före 3.00 för att vara funktionär på Svenska Rallyt.

God Natt!

Inga kommentarer: