fredag 3 februari 2012

Fredag 3/2

God Kväll!

Usch, nu har det verkligen blivit vinter. Då var det skönt att sitta inne med frukosten och morgontidningarna samt lyssna med ett öra på TV-nyheterna. Där försvann ganska fort någon timme. Sedan var det dags att sitta med datorn lika länge. Till slut måste jag i alla fall göra något mer synbart, så det fick bli lite fredagsstädning med betoning på lite. Jag tog toaletterna och badrummet, det viktigaste, samt dammsugning på mest utsatta platser.

Ibland kan man gå och tänka på att det där skulle jag vilja äta. Då känner man att det riktigt vattnas i munnen. Det hände häromkvällen. Då fick jag för mig att det skulle smaka gott med våfflor. Sagt och gjort, jag gräddade 4 stycken, på med blåbärssylt och vispade 1 dl grädde. Det smakade smaskens. Eftersom jag hade tränat samma dag kunde jag unna mig de extra kalorierna i grädden, tyckte jag.
I eftermiddags fick jag samma känsla, men nu var det en köttbit som gällde. Det gjorde att jag fick åka in till ICA. Av de dyrare köttbitarna finns de paketerade en och en och det passar ju bra. Eftersom jag hade bakpotatis hemma tog jag det till köttet. Det smakade bra och lite kaffe efter det så var måltiden fullbordad.

Nu har man suttit framför TV:n igen och tittat på "På spåret", som idag hade svåra frågor samt "Skavlan". Troligen blir det ytterligare något innan det är läggdags.

God Natt!

1 kommentar:

Susanne sa...

Det där var allt bättre än Pytt i Panna som jag har ätit. Kramiz