God Kväll!

Ytterligare en tidig  morgon, idag klockan 05.00, ungefär två timmar längre sömn än i går.

Efter gympan, där vi var i stort sett fullt manskap, blev det besök på resebyrån för att betala och hämta biljetterna till USA-resan. Där träffade jag på Kajsa Jansson, som också hämtade biljetter för en resa.

Vid lunchtid kom Gudrun från Västerås. Idag blev hon välkomnad med gårdagens kycklinggryta. Igår hade jag pressad potatis till, idag fick det bli ris.

Under kvällen åkte vi och tittade på matchen mellan BIK-Mora. I första perioden såg det lite mörkt ut då Mora tog ledningen med 1-0. I andra ryckte BIK upp sig och kvitterade till 1-1. I tredje fick BIK in ytterligare två mål och vann med 3-1. Skottstatistiken vann de klart i de två sista periodena inför 1918 åskådare.