tisdag 7 februari 2012

Tisdag 7/2

God Kväll!

Idag har det verkligen varit en vilodag. Visserligen har jag gjort skattedeklarationen för KAPRO Invest, men det är ju inget större jobb. Ovanligt många telefonsamtal har det varit. En del korta från försäljare, men även en del längre. Stefan var lite pratsjuk och vi pratade nog närmare en timme. Fick också samtal från Rundin i Karlskoga, som bad mig reservera den 19 september för ett besök på Pärltuppen. Anledningen var att då kommer Second Line Jazzband, ett av de bättre i Sverige, dit.

Under eftermiddagen blev det en tur till Filipstad för lite inköp. Passade också på att hälsa på dotter och dotterdotter och få en eftermiddagskopp. Vi diskuterade även den planerade resan till USA. Eftersom vi skall mellanlanda i New York, enligt planerna, kanske vi skall ta några dagar där innan vi fortsätter till LA.

Eftersom det varannan vecka kommer en TV-tidning med Expressen brukar jag köpa dessa. När jag läst tidningen är det dags för korsorden i tidningen och bilagan. Det är vad resten av eftermiddagen ägnats åt.

God Natt!

Inga kommentarer: