måndag 27 februari 2012

Måndag 27/2

God Kväll!

I vanliga fall på gympan kör vår instruktör för fullt, men idag fick hon ge sig och nöja sig med att tala om hur vi skulle köra. Hon har klagat på ett knä och idag tog det stopp.

Efter gympan åkte jag förbi hos Marina för att kolla om hon var hemma. Det stod två bilar där, men det var heldött. Jag hade tänkt att hon skulle klippa mig, om hon var tillgänglig. Lockarna får fladdra vilt tillsvidare.

När jag kom hem startade jag en tvättmaskin efter att ha tagit ett par telefonsamtal. Det var Birgit, som var lite pratsjuk och så var det Rundin från Karlskoga som bl.a. var lite nyfiken på vad det var för damer som jag hade med mig på Bofors-matcherna.

Satte mig med ett korsord i en bekväm fåtölj och slumrade till. När jag kom till medvetande igen var jag tvungen att hitta på något, så då fick det bli dammsugning av ett par rum på nedervåningen.

Idag hade BIK chansen att säkra tredjeplatsen. Vad gör de då? Jo, tar stryk av Almtuna med 6-3. Ett lag som inte har något speciellt att spela för och där BIK tidigare tagit 8 poäng av 9 möjliga. Nu har de två chanser kvar att säkra sin slutspelsplats. Oskarshamn borta eller sista matchen hemma mot Södertälje. Klarar de inte tredje platsen utan åker ner till 4:e måste de förkvala med ytterligare tre lag i en serie, där ett lag går vidare till kvalet med de tre andra och de två från elitserien, som kommer sist.

God Natt!

Inga kommentarer: