torsdag 2 februari 2012

Torsdag 2/2

God Kväll!

Som vanligt var jag först på gymmet. När jag hade bytt om och inte någon av de övriga kommit började jag fundera på om jag tagit fel dag. Någon minut efter sju kom Einarsson och även vår instruktör. De övriga hade meddelat till Carola att de var förkylda. Hon körde först en halvtimme spinning och sedan blev det en halvtimme styrka med gummiband och magträning. Någon som känner igen? "Var och en kör efter sin förmåga." Därefter hör man: "Öka motståndet...öka takten...kör..jag vet att ni orkar!" Hur fan skall man kunna anpassa då?

Efter gympan var det besök hos Tedenrud. Eftersom det var två veckor sedan förra gången var det en hel del att prata om runt kaffebordet.

På Rotary var det Johanna Ekman som berättade om ett relativt nystartat företag, där hon är VD, E-team. De håller på med bokföring, deklarationer, bokslut, revision och konsulting. Trots sin korta verksamhetstid har de redan sex anställda. Jag har träffat henne tidigare eftersom hon har arbetat på KPMG, där min revisor hör hemma.

I foajén på hotellet träffade jag "Näcken", välkänd Karlskoga och Boforsprofil. Han var pratsjuk och talade om att han varit där och spelat in sitt 110:e TV-avsnitt om Karlskoga-Bofors.

Gårdagens Svenska Mästerkock satt jag inte uppe och tittade på utan spelade in och har nyligen sett avsnittet. Fördelen att spela in är att programmet blir betydligt kortare eftersom man kan hoppa över reklamavsnitten.

God Natt!

Inga kommentarer: